Goede beglazing zorgt voor behoud van uw stookkosten

Onderhoud uw beglazing

Niet minder belangrijk is de buitenzijde van uw woning, gegarandeerd geven goed onderhouden kozijnen een meerwaarde aan uw kostbare bezit. Wist u dat, het houtwerk aan de buitenzijde ook goed geconserveerd moet zijn om garantie op beglazing te kunnen geven, dus onze tip is “onderhoud regelmatig uw kozijnen of laat dit door een Erkend schildersbedrijf doen”

Uw stookkosten

Wanneer het tijd wordt om te beglazen denk dan aan de juiste beglazing met betrekking tot de stookkosten. Energiezuinig leven is erg belangrijk en houden de kosten laag. Beglazing vergt veel kennis, voor een goed advies kunt u uiteraard bij ons terecht.

Dubbelglas

HR++ beglazing is de populairste Hoogrendements (HR) glassoort. Het isoleert namelijk zeer goed, vandaar ook de 2 plusjes. Dit komt doordat de glasplaten zijn gescheiden door edelgas. Dit isoleert beter dan lucht, dat bij standaard dubbel glas is toegepast. Daarnaast is op de beglazing een extra isolerende coating aangebracht. Dit is een doorzichtig metaallaagje. Deze beglazing biedt u daarom de volgende voordelen:

  • Beperkt warmteverlies
  • Bespaart energiekosten
  • Extra zonwerende optie

Glas in lood

Ook is het bij ons mogelijk om glas in lood te bestellen. Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten.

Om de uitstraling van glas in lood te combineren met een goede warmte isolatie is het mogelijk glas in lood te monteren in dubbel glas. Er gaat echter wel iets van de uitstraling verloren, omdat de structuur van het glas in lood niet meer zo goed te zien is.

Project foto’s